Kontakta oss

Kontakta oss

E-tjänst 1177.se Välj Barnläkargruppen Sparta Lund eller Malmö beroende på vilken stad du vill komma i kontakt med. Vi har som mål att svara inom två arbetsdagar.

Är barnet över 12 år kan du som vårdnadshavare logga in och uppge barnets personnummer i meddelandet. 

Telefonnummer
010-155 10 10

Spara gärna detta numret i din telefon, så ser du om det är vi som ringer.

 TA KONTAKT

010-155 10 10 

Avbokningar sker på telefonsvarare dygent runt

Lättakuta tider vardagar 07.30-09.00
Linjen stängs när dagens lättakut tider är slut

Remissbokning/Återbesök måndag-torsdag 13.00-14.00

E-tjänst 1177.se Välj Barnläkargruppen Sparta Lund (gäller för både Lund och Malmö eftersom vi har gemensam bokning). Här kan du skriva till oss angående bokningar av våra olika besökstyper och frågor till barnläkargruppen.  

Bästa sättet att kontakta oss när det inte gäller lättakut tider är via e-tjänst på 1177.se! Välj Barnläkargruppen Sparta Lund. (Gäller både Malmö, Lund eftersom vi har gemensam bokning)
Ladda gärna ner appen 1177.se för android och iphone.

Tänk på att ditt ärende besvaras via 1177.se. Välj att få en avisering via sms eller e-post när ärendet är besvarat. Detta gör du under ”inställningar” på din egen sida (längst upp till höger).

Om ditt barn är över 12 år kan du skapa ett ärende i förälderns personnummer. Tänk på att lämna barnets fullständiga personuppgifter så vi vet vem ärendet gäller.

Vi finns också på Mobilia Köpcentrum i Malmö. Mottagningarna har gemensam bokning och tid kan erbjudas antingen i Malmö eller Lund beroende på tillgång av lediga tider.

Avbokning kan göras hela dygnet på vår telefonsvarare.

Var gärna ute i god tid om det gäller receptförnyelse! Vid receptförnyelse vill vi att ni skall har varit hos oss de senaste 9 månaderna, annars behövs ett nytt läkarbesök, eftersom barn växer och utvecklas.

Adress i Lund: Barnläkargruppen Sparta,
Tunavägen 39 G, våning 2, 22362 Lund

Adress i Malmö: Barnläkargruppen Sparta,
Mobilia Köpcentrum, Centrumhuset,
Per Albin Hanssons väg 32A, plan 2, 214 32 Malmö

Observera! I ett öppet mejl-system kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte boka/avboka tid, förnya recept eller få råd i medicinska frågor via e-post. För dessa ärenden är du välkommen att kontakta oss via e-tjänster på 1177.se eller via telefon.

E-post: Info@spartabarn.se